0
clear
  • Хидраулични 51197
  • -20%
  • -20%
Хидраулични 51197

Хидраулични 51197

DEN 3518.40

Износ
Во форма достапна за нарачката

WIX Кертриџ Хидрауличен Метален Канистер F. WIX HD Хидрауличните Филтри имаат премиум медиуми специфични за апликацијата, вклучувајќи синтетичка, подобрена целулоза и жичана мрежа поддржана од жица. Високата јачина, материјалите отпорни на корозија, централните цевки и крајните капачиња со супериорни компоненти за запечатување обезбедуваат хидрауличен филтер отпорен на истекување, долготраен, со високи перформанси под сите видови работни услови. Викс филтрите се препорачуваат за интервали ЗА промена НА хидрауличниот филтер ОЕМ. Алис-Чалмерс, Гасеница, Фиат-Алис, Кобелко Хидраулиќ. ВИКС Хидраулични 51197.

Главните својства

Избор на купувачот

Викс Филтер За Воздух панел Филтрите За Воздух Со Премиум Панел WIX обезбедуваат одлична заштита на мото�

Филтрите За Воздух Со Премиум Панел WIX обезбедуваат одлична заштита на моторот за нормални и тешки усло�

Викс Филтер За Воздух WIX HD Филтрите за Воздух имаат премиум медиуми за филтрирање со прескокнување на пл

Филтрацијата е основа на ефективна програма за одржување, помагајќи им на опремата да остане поблиску д

Филтрите за Воздух во Кабината ВИКС го отстрануваат поленот, прашината, саѓите и другите контаминирани

Викс Кабина Воздушен Панел Филтрите за Воздух во Кабината ВИКС го отстрануваат поленот, прашината, саѓи

Филтрацијата е основа на ефективна програма за одржување, помагајќи им на опремата да остане поблиску д

WIX HD Филтрите за Масло обезбедуваат супериорна заштита на моторот со висок квалитет, медиуми со висок ка

ВИКС СпинНа Филтер За Подмачкување WIX HD Филтрите за Масло обезбедуваат супериорна заштита на моторот со

Овој Филтер За Воздух Во Кабината Викс е замена ЗА ОЕ Тип На Производ : Авто Дел Точка Пакет Димензија : 12,

WIX HD Филтрите за Масло обезбедуваат супериорна заштита на моторот со висок квалитет, медиуми со висок ка

Викс Филтер За Воздух WIX HD Филтрите за Воздух имаат премиум медиуми за филтрирање со прескокнување на пл

Викс Филтер За Воздух WIX HD Филтрите за Воздух имаат премиум медиуми за филтрирање со прескокнување на пл

Викс Кабина Воздушен Панел Филтрите за Воздух во Кабината ВИКС го отстрануваат поленот, прашината, саѓи

ВИКС Радијален Печат Внатрешен Воздух WIX HD Филтрите за Воздух имаат премиум медиуми за филтрирање со пр�

WIX HD Филтрите за Масло обезбедуваат супериорна заштита на моторот со висок квалитет, медиуми со висок ка

ВИКС СпинНа Филтер За Подмачкување WIX HD Филтрите за Масло обезбедуваат супериорна заштита на моторот со

ВИКС СпинНа Хидрауличен Филтер WIX HD Хидрауличните Филтри имаат премиум медиуми специфични за апликациј

Викс Кертриџ Гориво Метал Канистер Филтер WIX HD Филтрите за Гориво нудат висококвалитетни медиуми со вис

3 L 1982 CHRYSLER LEBARON 4 Cyl 2 Номинален Микрон Рејтинг : 21.4 L 19871988 МИЦУБИШИ СИЛЕН MAX / S 4 Cyl 2 L 19861987 ISUZU ПОЛИЦАЕЦ 4 Cyl 2.3 L

Викс Филтер За Воздух WIX HD Филтрите за Воздух имаат премиум медиуми за филтрирање со прескокнување на пл

Филтрите за Воздух во Кабината ВИКС го отстрануваат поленот, прашината, саѓите и другите контаминирани

Wix HD Филтрите за Пренос имаат премиум медиуми специфични за апликацијата, вклучувајќи синтетичка, подоб

Филтрите За Воздух Со Премиум Панел WIX обезбедуваат одлична заштита на моторот за нормални и тешки усло�

Викс Филтер За Воздух панел Филтрите За Воздух Со Премиум Панел WIX обезбедуваат одлична заштита на мото�

WIX HD Филтрите за Масло обезбедуваат супериорна заштита на моторот со висок квалитет, медиуми со висок ка

ФИЛТЕР ЗА МАСЛО WixMIN MIN НАРАЧКА QUTY 12 Се Продава Поединечно Овој Производ е Дизајниран и Изработен од Wix Fil

WIX Спин На Гориво Вода Сепаратор w / Отворен Филтрите за сепаратор за вода WIX HD гориво имаат подобрен мед�

Please wait...